NatureWorkout® Teens

NatureWorkout® Teens är en ny spännande utomhusträningsform för ungdomar (13-18 år). Under passen tränar vi styrka, kondition, explosivitet, balans  och kroppskontroll med övningar som kan anpassas för varje individ. Det bjuds på många roliga upplägg och övningar som skapar en härlig gruppkänsla.

Varje pass är 45 minuter långt, med uppvärmning följd av konditions- och styrketräning, där fokus läggs på teknik och säker träning. Ett nytt och roligt sätt att spendera tid utomhus tillsammans med dina kompisar och andra i samma ålder.

Träningstider

Vårtermin: v 16 – 23 (8 veckor)
Hösttermin: v 36 – 43 (8 veckor)

Plats: Öjersjö
Tid: Vill du vara med? Skriv upp dig på vår kölista nedan för en intresseanmälan så återkommer vi med dag och tid.

Alla deltagare får en fin sporttröja (vid bokning av hela träningsperioden).

Åldersgräns: Rekommendationen är 13-18 år, men hör av dig om du är osäker.

Vill du provträna en gång innan du bestämmer dig? Välj ”Prova-på” bland alternativen nedan.

990,00kr

Slut i lager

Skriv upp dig på vår kölista!

Beskrivning

NatureWorkout® Teens – Träna med dina kompisar

 

NatureWorkout® Teens är en lekfull och rolig utomhusträning för hela kroppen med övningar som kan anpassas för varje individ. Under passen tränar vi styrka, kondition, explosivitet, balans  och kroppskontroll. Ett varierat upplägg på träningspassen bidrar till att även de kognitiva förmågorna som koncentration och problemlösning övas. Det bjuds på många roliga upplägg och övningar som skapar en härlig gruppkänsla.

Varje pass är 45 minuter långt, med uppvärmning följd av konditions- och styrketräning, där fokus läggs på teknik och säker träning. Ett roligt sätt att spendera tid utomhus tillsammans med dina kompisar och andra i samma ålder.

Andra upplägg för barn

NatureWorkout® Kids & Parents

NatureWorkout® Kids & Parents är varierad utomhusträning för barn (6-12 år) och vuxna med övningar för hela kroppen.

Skola & Förening

Jobbar du på en skola eller inom en förening och är intresserad av träningen, läs mer här. Träningen kan anpassas till alla åldrar.

 

Vi ställer oss bakom Generation Peps vision – att alla barn och unga ska ha möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.