Bli träningsinstruktör hos oss

Gruppträningsinstruktör utomhusträning

Tycker du om att vara ute i naturen, har ett brinnande intresse för träning och vill sprida din träningsglädje till andra? Då är jobbet som gruppträningsinstruktör hos oss som gjort för dig!

Utomhusträning blir allt mer populär och vi vill gärna bli fler som sprider träningsglädje utomhus året runt. Tänker du att det skulle vara roligt att motivera och peppa andra att utmana sig och göra sitt bästa under träningspass men har inte riktigt vågat ta steget? Eller så kanske du redan jobbar som instruktör, men vill få med naturen i träningsupplevelsen?

I rollen som träningsinstruktör på Motionskicken, leder du dina egna träningspass ute i naturen där du vill och ingår i ett team av glada instruktörer som alla brinner träning. Du får inspiration för träningspassen och även för din egen träning samtidigt som du utvecklas i rollen som gruppträningsinstruktör.

Vi söker instruktörer till vårt team i Göteborgsområdet och dig som vill dra igång en egen grupp där du bor. Vi söker dig som är en glad, utåtriktad och självständig person som brinner för att sprida träningsglädje till våra medlemmar. Du gillar att vara ute i alla väder och tränar en del själv. Det är meriterande att tidigare ha jobbat som instruktör, men för oss är det viktigaste att du älskar det du gör, då kommer du bli väldigt bra på det. 

Vill du vara med? Tveka inte att kontakta oss via formuläret nedan, så kan vi berätta mer. Berätta om din bakgrund och vad som lockar dig med att arbeta just hos oss. 

    Kontakta oss här

    Hur hittade du oss?

    Jag godkänner Motionskickens villkor och integritetspolicy

    Jag vill gärna få information om kommande terminsstart och nyheter från Motionskicken.