Rea!

Kostrådgivning

Vill du ha hjälp med att se över din kost och få inspiration på nya recept och tips på vad du kan göra för att äta hälsosammare? Har du gjort egna försök men faller hela tiden tillbaka i gamla vanor? Känns det svårt att ställa om maten hemma så att hela familjen är nöjd?

Med hjälp av kosten kan du påverka ditt mående, du kan även förebygga olika livsstilssjukdomar. Att äta hälsosamt behöver inte vara svårt – det kan både vara enkelt och väldigt gott. Mina kostschema bygger på variation och goda recept som passar hela familjen.

Oavsett om du vill gå upp/ner i vikt, behöver hjälp med att göra hälsosamma val eller ha en individuell kostplan för att nå ett specifikt mål så hjälper jag gärna dig.
Den individuella kostrådgivningen utformar jag efter dig och dina önskemål och det finns olika alternativ på upplägg som du kan läsa om längre ner. Fokus i uppläggen kommer att vara på att göra förändringar i rimlig takt.

Jag är utbildad kostrådgivare och erbjuder olika upplägg i form av generella tips och recept samt personlig rådgivning och uppföljning.
Läs mer om de olika uppläggen längre ner under ”Vad ska jag välja?” och välj det alternativet som passar dig bäst.

Bokningen görs här nedan genom att välja det alternativ som passar just dig. Därefter kan du boka tid för inledande samtal via https://calendly.com/traninghalsastyrka.

Kontakta Helena om du har några frågor eller funderingar.

390,00kr1.290,00kr

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Vad ska jag välja?

Kom igång med hälsosamma måltider – med/utan feedback

Detta ingår:

  • Häfte (pdf) med receptförslag på hälsosamma varierade måltider (3 frukost, 5 lunch/middag, 3 mellanmål). Häftet innehåller också information om vad som är bra att tänka på när du ska planera dina måltider under en dag.

Tillval: Möjlighet att göra 3 dagar kostregistrering med skriftlig feedback och förslag på förändringar

PRIS:
390 kr,
790 kr inkl. skriftlig feedback på kostregistrering

Vill du ha mer stöttning och ett kostupplägg som är anpassat efter just dina behov? Då ska du välja individuell kostrådgivning.

Individuell kostrådgivning online – med/utan chattfunktion

Detta ingår:

  • Inledande samtal och hälsodeklaration där vi samtalar kring din nuvarande situation och dina mål med kostrådgivningen. Hälsodeklarationen mejlas till angiven e-postadress.
  • Kostregistrering via app (du registrerar under 3 dagar allt du äter och dricker)
  • Feedback på din nuvarande kost och förslag på förändringar
  • En personlig måltidsplan anpassad efter dina förutsättningar, tex bestämmer du hur många måltider per dag du vill äta (kostschema och recept enligt överenskommelse för 5 dagar/vecka)
  • Förslag på recept och tips på matlådor/mellanmål som passar hela familjen
  • Du rapporterar varannan vecka och får feedback av mig senast nästkommande vardag
  • Självklart tar jag hänsyn till om du föredrar vegetarisk-/glutenfri-/laktosfri mat eller har några allergier/intoleranser.

Tillval: Chattfunktion i appen där frågor besvaras inom 24 timmar

PRIS:
1490 kr/månad exkl. chatt funktion – 1990 kr/månad inkl. chatt och feedback inom 24 timmar (måndag – fredag)

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.