Personlig Träning

Optimera din träning och nå dina mål

Vill du komma igång med din träning eller få hjälp att nå dina mål?
Ett hinder för att komma igång med sin träning är ofta osäkerheten om hur man ska träna och äta för att få resultat. Men vad är egentligen resultat? Är det att må bra, bli starkare, snabbare, gå upp/ner i vikt, eller helt enkelt att hitta balansen med träning i vardagen?

Vi utgår från nuläget och hittar tillsammans ett upplägg som passar dig med dina förutsättningar och mål. Fokus lägger vi på att träningen skall vara både rolig och utmanande med bra teknik och kontroll. Vi tänker långsiktigt och fokuserar på redskap som hjälper dig att fortsätta ett friskt och hälsosamt liv även på egen hand. Familj, jobb, kost och träning, och hur man ska få ihop allt i en balanserad vardag. Med två småbarn hemma vet jag hur vardagarna kan se ut och kommer att peppa och coacha dig på vägen.

Jag erbjuder både personlig träning och personlig träning online. Utifrån dina mål, nuläget och önskemål får du ett upplägg och en vägledning som passar dig där prio ett är att få energi och må bra med en skön känsla i både kropp och knopp!

Varför ska du träna med mig?

Resultat. Att träna med mig passar dig som vill komma igång med träningen hemma och se resultat. Träningsprogrammen är anpassade för dig och dina förutsättningar baserad på ett formulär som du fyller i i början av vårt samarbete. De  kan anpassas till exempelvis löpning, hemmaträning, gravidträning, mammaträning och mycket mer. Träningspassen är funktionella, högintensiva och utmanar dig att ge det lilla extra för att må bra och se de önskade resultaten.

Flexibilitet. Träningsprogrammen anpassas utefter din vardagssituation. Du väljer själv om du vill ha fler korta eller färre lite längre pass. Genomgång av träningspassen görs hemma hos dig, ute i naturen eller i mitt utegym.

Hemmaträning. Tanken med träningsprogrammen är att du ska kunna utföra dem hemma, eller utomhus utan att behöva lägga tid och pengar på att åka till gymmet. Du behöver inte några redskap alls, men har du redskap hemma, så tar jag gärna hänsyn till det i planeringen av programmen.

Justering av programmet. Om det är något som du inte är nöjd med kan du få justeringar i dina träningsprogram.

Du är bara 4 steg ifrån att äntligen ta tag i att göra en förändring!

 1. Kolla in alternativen och kontakta mig och fråga gärna om du är osäker vad som passar just dig.
 2. Du får ett formulär med frågor för att kunna anpassa upplägget utefter dina förutsättningar.
 3. Jag kontaktar dig för en konsultation där vi tittar närmare på dina svar och går genom ytterligare frågor och funderingar.
 4. Du får ett personligt upplägg att följa.

Kolla in de olika alternativen längre ner på sidan. 

 

För betalning med friskvårdskuponger från ePassi eller Actiway bokar du din plats här i webbshoppen och väljer “Betalning med friskvårdskuponger” i kassan. Instruktioner visas i webbläsaren efter slutfört köp.

 

890,00kr3.490,00kr

Boka fler timmar/månader av Personlig träning och få rabatt enligt tabellen. Rabatten gäller vid bokning för en person.
AntalRabatt per valt antalNedsatt pris
1 - 4--
5 - 910%-
10 +20%-
Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Vad ska jag välja?

Personlig Träning passar dig som vill träna med mig vid regelbundna tillfällen för att tillsammans höja motivationen och jobba mot dina mål. Vill du träna ihop med en vän, partner eller granne, så löser vi det med. Läs mer under ”Personlig Träning”.

Personlig Träning Online är den perfekta lösningen för dig som har svårt att boka upp fasta tider pga t.ex. resor, barnens aktiviteter eller annat och vill få tips och inspiration. Läs mer under ”Personlig Träning Online – Paket” och ”Personlig Träning Online – Abonnemang”.

Personlig Träning

Personlig Träning passar dig som vill få tips och inspiration för att äntligen ta tag i dina mål. Du får ett individuellt upplägg som anpassas efter dina behov och önskemål. Vi träffas vid regelbundna tillfällen för att tillsammans höja motivationen och jobba mot dina mål. Emellanåt får du coaching via egen app, mail eller telefon och även hjälp när utmaningar dyker upp. Regelbunden uppföljning är bra för att bibehålla motivationen, speciellt när du har testat allt men inte kommit någonvart.

Detta ingår:

 • Du svarar på frågor i ett formulär.
 • Jag tar fram nya träningspass utefter dina förutsättningar som vi tränar ihop.

Personlig Träning Online - Paket

Personlig Träning Online – paket är perfekt för dig som behöver stöttning i din träning men känner att du har drivet själv. Du får du ett individuellt träningsprogram som du tränar efter själv. Vi träffas i början, för att gå genom ditt program och dina övningar och därigenom säkerställa god teknik för effektiv träning.

Detta ingår:

 • Du svarar på frågor i ett formulär.
 • 1 samtal/mejlkontakt där vi går genom dina mål och förväntningar.
 • Jag tar fram 2-3 träningspass utefter dina förutsättningar, mål och förväntningar med möjlighet till justeringar om tid/övningar inte fungerar.
 • 1 personligt möte, där vi tillsammans går genom det övningar som du får av mig.
 • Du tränar på egen hand och hör av dig vid frågor.

Personlig Träning Online - Abonnemang

Personlig Träning Online – abonnemang är för dig som behöver någon som motiverar dig till att träna. Du får ett individuellt träningsprogram med löpande uppföljning, support och coaching via egen app, mejl eller telefon för att höja motivationen och får hjälp när utmaningar dyker upp. Vi gör ett test i början som vi följer upp med jämna mellanrum. Vi träffas i början, för att gå genom ditt program och dina övningar och därigenom säkerställa god teknik för effektiv träning

Detta ingår:

 • Du svarar på frågor i ett formulär.
 • 1 samtal/mejlkontakt där vi går genom dina mål och förväntningar.
 • Jag tar fram 2-3 träningspass utefter dina förutsättningar, mål och förväntningar med möjlighet till justeringar om tid/övningar inte fungerar.
 • 1 personligt eller digitalt möte, där vi tillsammans går genom det övningar som du får av mig.
 • Möjlighet till frågor m.m. via egen app med svar inom 24h (vardagar)
 • Nya träningsupplägg var 6:e vecka, så du hinner få in rutinen, men byter innan du tröttnar.

Villkor

Hälsotillstånd, Olycksfall och Ägodelar

 • Deltagande sker på egen risk. Se över olycksfallsförsäkringen samt vaccinationsskydd då all träning sker utomhus i terräng. Tänk på fästingsäsongen.
 • Deltagarna är inte försäkrade genom Motionskicken.
 • Motionskicken ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom eller skador som uppstår i samband med eller till följd av ditt deltagande.
 • Deltagaren ansvarar själv för att hälsotillståndet är sådant att deltagaren, utan risker, kan delta i träningen. Vid skada och uppvisande av läkarintyg kan resterande pass flyttas fram till nästa camp i mån av plats.
 • Deltagaren ansvarar själv för lämplig klädsel och eventuella skador på kläder, skor eller annan utrustning som deltagaren använder under träningspassen.
 • Motionskicken ansvarar inte för förluster p.g.a. stöld, inbrott eller av annan anledning.

Läs alla våra villkor här.