Personlig Träning – Online

Träna där du är!

Vill du komma igång med din träning men har svårt att hinna iväg till träningen? Gör den hemma. Upplägget får du av mig.

Ett hinder för att komma igång med sin träning är ofta osäkerheten om hur man ska träna för att nå sina mål. Vad är Ditt mål? Är det att må bra, bli starkare, snabbare eller helt enkelt att hitta balansen och glädjen med träning i vardagen? Oavsett ditt mål så kan en personlig tränare ge dig en rejäl skjuts i rätt riktning för att få resultat.

Med Personlig Träning – Online får du allt du behöver för att nå dina mål: personliga effektiva träningsprogram och någon som coachar och peppar dig hela vägen fram!
Vi utgår från nuläget och hittar tillsammans ett upplägg som passar dig. Fokus lägger vi på att träningen skall vara både rolig och utmanande med bra teknik och kontroll. Vi tänker långsiktigt och ger dig tips och redskap för att hjälpa dig att fortsätta ett aktivt liv även på egen hand. Att få ihop familj, jobb, träning och återhämtning i en balanserad vardag kan vara en utmaning och med två egna barn hemma vet jag hur vardagarna kan se ut och kommer att peppa och coacha dig på vägen.

Med PT – Träning Online får du träningsupplägg och vägledning utifrån dina egna förutsättningar och mål, där prio ett är att få energi och må bra med en skön känsla i både kropp och knopp! Vill du bara få inspiration med färdiga träningsprogram som du kan träna på egen hand utan en personlig tränare, så hittar du dem här.

Varför ska du träna med mig?

Flexibilitet. Personlig Träning – Online är den perfekta lösningen för dig som har svårt att boka upp fasta tider, pga t.ex. resor, barnens aktiviteter eller annat, och vill få tips och inspiration. Träningsprogrammen anpassas utefter din vardagssituation. Du väljer själv om du vill ha fler korta eller färre lite längre träningspass. Passen mejlas som PDF med länk till inspelade övningar.

Resultat. Att träna med mig passar dig som vill komma igång med träningen hemma och märka resultat. Träningspassen är anpassade för dig och dina förutsättningar baserade på ett formulär som du fyller i i början av vårt samarbete. Programmen kan ha fokus på exempelvis löpning, hemmaträning, gravidträning, mammaträning och mycket mer. Träningspassen är funktionella med högintensiva inslag för att utmana dig och att ge det lilla extra, men samtidigt med stort fokus på att just du ska klara av det och få ut det mesta av träningen.

Hemmaträning. Tanken med träningspassen är att du ska kunna utföra dem hemma, eller utomhus utan att behöva lägga tid och pengar på att åka till ett gym. Du behöver inga redskap, men har du redskap hemma, så tar jag gärna hänsyn till det i planeringen av programmen. Det går att träna lika effektivt hemma som på gym.

Justering av programmet. Fokus ligger på Dig, och vi lägger stor vikt vid kontinuerlig uppföljning och feedback för att Du ska få ut det mesta av träningen. Om det är något upplägg/övning som du inte funkar kan du få justeringar i dina träningsprogram.

Plats.  Där du är.

Så kommer du igång:

 1. Välj ett av alternativen nedan. Tveka inte att höra av dig om du är osäker vad som passar just dig
 2. Du får ett formulär med frågor att svara på för att kunna anpassa upplägget utefter dina förutsättningar.
 3. Jag tar kontakt för en konsultation där vi tittar närmare på dina svar och går genom ytterligare frågor och funderingar.
 4. Du får ett individuellt träningsprogram i form av en PDF-fil med länk till inspelade övningar på mejl.
 5. Du får regelbunden uppföljning och coaching via separat app (gäller Personlig Träning Online – 3 månader Kom-Igång)

Blir du inspirerad? Kolla genom de olika alternativen nedan och tveka inte att kontakta mig så kollar vi tillsammans vad som fungerar bäst för dig.

Passen och kommunikationen kan göras på svenska, engelska eller tyska.

För betalning med friskvårdskuponger bokar du dig här och väljer “Betalning med friskvårdskuponger” i kassan. Instruktioner visas i webbläsaren efter slutfört köp.

990,00kr3.490,00kr

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Vad ska jag välja?

PT-träning Online – Ditt personliga Träningsprogram

Detta alternativ är perfekt för dig som vill komma igång, eller få variation i din träning och har drivet själv. Du får du ett individuellt träningsprogram som PDF-fil med länk till inspelade övningar som du tränar efter själv. Innan träningen drar igång har vi ett digitalt möte, för att gå genom ditt program och dina övningar och därigenom säkerställa god teknik för effektiv träning.

Detta ingår:

 • 1 samtal/mejlkontakt där vi går genom dina mål och förväntningar baserad på dina svar i formuläret.
 • Jag tar fram 2-3 individuellt anpassade träningspass (baserad på dina förutsättningar) som du får i form av en PDF-fil med länk till inspelade övningar. Passen anpassas utefter dina förutsättningar, mål och förväntningar med de redskap du har hemma eller helt utan.
 • Passen kan anpassas till exempelvis löpning, hemmaträning, gravidträning, mammaträning och mycket mer.
 • Möjlighet till justeringar om tid/övningar inte fungerar.
 • 1 digitalt uppstartsmöte, där vi tillsammans går genom de övningar som du får av mig.
 • Du tränar på egen hand och hör av dig vid frågor om övningarna

Detta behöver du ta med dig:

 • Viljan att jobba för att nå dina mål

PT-träning Online – 3 månader Kom-Igång

Ett bra alternativ för dig som vill komma igång/få variation med träningen och som vill ha stöd och pep längs vägen. Under 3 månaders tid så får du löpande uppföljning, support och coaching via egen app, mejl eller telefon för att höja motivationen och får hjälp när utmaningar dyker upp. Du får ett individuellt träningsprogram (baserad på dina förutsättningar) som du tränar efter och som byts ut var 4:e vecka. Programmet skickas som PDF-fil med länk till inspelade övningar. Vi gör ett test i början som vi följer upp med jämna mellanrum.
Vi startar med ett digitalt möte i början, för att gå genom ditt program och dina övningar och därigenom säkerställa god teknik för effektiv träning. Startpaketet pågår i 3 månader och vill du fortsätta efter det, så kan du boka till fler månader i efterhand (välj ”PT-träning Online – Kom igång. Följande månader” bland alternativen).

Detta ingår:

 • 3 månaders träning med regelbunden uppföljning, support och coaching via egen app, mejl eller telefon.
 • 1 konsultation på mejl/telefon där vi går genom dina mål och förväntningar baserad på dina svar i formuläret.
 • Jag tar fram 2-3 individuella träningspass som du får i form av en PDF-fil med länk till inspelade övningar. Passen anpassas utefter dina förutsättningar, mål och förväntningar med de redskap du har hemma eller helt utan (passen förnyas var 4:e vecka).
 • Passen kan anpassas till exempelvis löpning, hemmaträning, gravidträning, mammaträning och mycket mer.
 • 1 digitalt uppstartsmöte, där vi tillsammans går genom det övningar som du får av mig.
 • Möjlighet till justeringar om tid/övningar inte fungerar.
 • Möjlighet till frågor m.m. via egen app med svar inom 24h (vardagar)
 • Nya träningsupplägg var 4:e vecka, så du hinner få in rutinen, men byter innan du tröttnar.

Detta behöver du ta med dig:

 • Viljan att jobba för att nå dina mål

Villkor

Villkor

 • För att få träna med Motionskicken skall deltagaren ha fyllt 18 år. Är deltagaren yngre än 18 år, men minst 14 år, så krävs målsmans medgivande. Se även över ditt och barnets försäkrings- och vaccinationsskydd.
 • PT-träningen är personlig och kan inte användas av någon annan.
 • Avbokning sker senast 24h timmar innan. Vid uteblivet besök debiteras halva beloppet.
 • Erlagd betalning återbetalas ej.
 • Vid sjukdom eller skada och uppvisande av läkarintyg kan resterande tillfällen utnyttjas senare.
 • Bokningen gäller i ett år från köptillfället.

Hälsotillstånd, Olycksfall och Ägodelar

 • Deltagande sker på egen risk. Se över olycksfallsförsäkringen samt vaccinationsskydd då all träning sker utomhus i terräng. Tänk på fästingsäsongen.
 • Deltagarna är inte försäkrade genom Motionskicken.
 • Motionskicken ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom eller skador som uppstår i samband med eller till följd av ditt deltagande.
 • Deltagaren ansvarar själv för att hälsotillståndet är sådant att deltagaren, utan risker, kan delta i träningen. Vid skada och uppvisande av läkarintyg kan resterande tillfällen utnyttjas senare.
 • Deltagaren ansvarar själv för lämplig klädsel och eventuella skador på kläder, skor eller annan utrustning som deltagaren använder under träningspassen.
 • Motionskicken ansvarar inte för förluster p.g.a. stöld, inbrott eller av annan anledning.

Läs alla våra villkor här.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.