Publicerad den

Se till att synas i mörkret

Hösten är här med sina underbara färger och den krispiga luften.

Den bästa luften när man ska träna, tycker jag. Lagom varm och så mycket syre i luften.
Men med hösten kommer även mörkret, som för många innebär extra trötthet. Då är det ännu skönare och viktigare att ge sig ut en stund på dagen för att andas frisk luft. Personligen piggnar jag till så fort jag öppnar husdörren och känner höstluften.
Glöm dock inte att ta på dig reflexkläder/-väst när du går ut på kvällarna. Även om det fortfarande är skymning ute och du själv ser ok, så syns du inte för bilar och cyklister utan reflexer.
Jag  cyklar till jobbet och ser alltför många vuxna och barn utan reflexer och har mer än en gång sett situationer där en person nästan blivit påkörda av en bil på grund av mörka kläder och inga/små reflexer.

Själv är jag ingen vän av reflexväst, då jag tycker att den mest är krånglig och lätt att glömma, men det finns så många bra kläder med reflekterande.
Kolla in våra kläder i webbshoppen https://motionskicken.se/produkt-tagg/reflexklader. Det finns även ett bra utbud i andra butiker och på https://www.netshirt.se/teman/reflex kan du t.ex. beställa reflexkläder med eget tryck.