”Move and Relax” – Träningshelg med Motionskicken

(4 kundrecensioner)

Välkommen på Träningshelg på Två Skyttlar
den 11-12 juni 2022!

Skriv upp dig på listan nedan om du vill få info när nästa träningshelg släpps.

I juni går tredje upplagan av Motionskickens träningshelg av stapeln. Denna gång åker vi till underbara Två Skyttlar, där naturen erbjuder såväl löpslingor som skogsgläntor, badsjöar och vackra ängar.

Vi kommer att inleda helgen med ett NatureWorkout®-pass i den fina skogen. Sedan följer återhämtande yogapass, skogslöpning och bl.a. ett bootcamppass i det fina utegymmet.  Du kommer få möjlighet att delta i 6 tränings- och rörlighetspass med Motionskickens instruktörer. Förutom träning så serveras god närodlad mat och du får möjlighet att basta och bubbla, samt bada vid sjön som ligger precis intill. Kort och gott ett härligt dygn för att umgås med andra träningssugna och för att ge dig själv tid till både träning och återhämtning.


Två Skyttlar är ett familjeägt hotell som ligger omgiven av den vackraste av miljöer med skogen, ängarna och sjön som ramar in hotellet. Tillsammans med träningsprofilen Sabina Dufberg har det byggts ett unikt utegym som vi kommer att använda under helgen och som du har fri tillgång till under vistelsen. Allt detta inom 50 minuter från Göteborg och 30 minuter från Borås!

Kolla in det preliminära schemat längre när på sidan.

Pris:

2650 kr/person i del av dubbelrum. Vid bokning av enkelrum tillkommer 350 kr. Vill ni bo fler än 2 personer i ett rum så finns det även 4-bäddsrum.
I priset ingår  6 tränings- och rörlighetspass, goodiebag med bl.a. träningströja, tillgång till badtunna och bastu utomhus vid sjön, tillgång till utomhus-/inomhusgym i egen regi, logi samt förtäring enl. programmet. Dryck tillkommer till middagen (utöver vatten).

Vill du komma redan på fredagen och passa på att koppla av eller ta en promenad i underbar miljö på egen hand, så kan du boka till en extra natt med frukost via hotellet.

Anmälan:

Du bokar dig här på sidan. Bokar du ett dubbelrum så skriver du vem du vill dela rum med och meddelar eventuella allergier eller specialkost i kommentarsfältet i kassan. Sista anmälningsdag är söndag 22 maj. Din anmälan är bindande, men det går bra att överlåta din plats till någon annan vid förhinder.

Angående Covid-19:

Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens (FHM) rekommendationer men hoppas på en stabil situation i juni.  Vid avbokning pga av sjukdom senast 48h innan betalas anmälningsavgiften tillbaka.

Skulle helgen behöva ställas in pga restriktioner av FHM, så flyttas det fram till en senare helg. Kan du inte vid det nya tillfället, så betalas anmälningsavgiften tillbaka mot uppvisande av läkarintyg.

Vid frågor om helgen, kontakta gärna traningshelg@motionskicken.se.

Varmt Välkommen!

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Skriv upp dig på vår kölista!

Artikelnr: 8002-1 Kategori:

Schema

Så här kommer upplägget att se ut på ett ungefär:

Lördag 11 juni

10:00 Ankomst & Fika
10:15 Information om helgen
11:00 NatureWorkout®
12:30 Lunch
14:00 Workshop – Välj mellan ”Stark genom Livet” eller Löpteknik
14:45 Yoga (medtag egen yogamatta)
15:45 Eftermiddagsfika med nyttig tilltugg
16:00 Egentid (Basta, bad i badtunna eller sjön, promenad, sola, koppla av på rummet)
16:15 Terränglöpning för den som vill (välj mellan cirka 3km eller 7km)
19:00 Trerätters Middag

Söndag 12 juni

07:30 Morgonyoga
08:00 WakeUp-Workout (30 min) alternativt morgonpromenad/-löpning eller tidigare frukost på egen hand 😉
8:30 Frukost
10:15 Bootcamp
11:15 Avslutning – Utcheckning & Hemfärd

4 recensioner av ”Move and Relax” – Träningshelg med Motionskicken

5,0
Baserat på 4 recensioner
5 stjärnor
100
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
 1. Anna-Karin Johansson (verifierad ägare)

  Kände mig väl omhändertagen fast jag inte har så bra koordination och kondition.

 2. Rebecka (verifierad ägare)

  Fantastisk helg med bra upplägg och bra innehåll i underbar miljö.

 3. Frida (verifierad ägare)

  Fantastisk helg med mycket bra upplägg. Härlig variation på träningspass. Uppskattar också att det var lätt att få support med att anpassa övningar efter den skadan jag har.

 4. Annica (verifierad ägare)

  Välorganiserat och proffsigt med härlig blandning av träning och vila med underbara människor! En skön (fast stundtals svettig😅) njutning för både kropp och sinne.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.