Träningshelg med Motionskicken – 8/9 augusti 2020

Välkommen på träningshelg på vackra Hällsnäs den 8-9 augusti!

Du kommer få möjlighet till 4 träningspass med Eva, Marie och Mia som brinner för träning och älskar att sprida träningsglädjen vidare. Vi kommer att vara ute i skogen och träna NatureWorkout®, njuta av återhämtande träningspass med fokus på stretch och avslappning, god mat, fina samtal och möten – kort och gott ett dygn att umgås med andra träningssugna och att ge dig själv tid och kraft att möta vardagens bestyr lite starkare!
Passa på att basta, bubbla eller ta ett dopp i sjön i underbar miljö. Hällsnäs hotell är vackert beläget omsluten av Landvettersjön och en tät tallskog. Ett hotell i herrgårdsmiljö där tystnaden och den friska luften genomsyrar platsen. Allt detta inom 20 minuter från Göteborg!

Så här ser upplägget ut:

Lördag 8 augusti

10:30 Ankomst och information om helgen
11:00 Dags att kicka igång kroppen: NatureWorkout® i skogen
13:00 Lunch
14:30 Föreläsning: Nycklar för vardagen
15:30 Yogainspirerad stretch, rörlighet och avslappning
16:15 Fika
16:30 Egentid (Basta, bad i badtunna eller sjön, promenad, sola, koppla av på rummet)
19:00 Middag – grilltallrik

Söndag 9 augusti

07:30 WakeUp-Workout (30 min) alternativt morgonpromenad
8:30 Frukost
10:00 Triggerpunktsmassage – få med dig tips för egenmassage hemma
11:00 Avslutning, hemfärd

Under helgen kommer det också finnas möjlighet att boka till massagebehandling hos Mia som är diplomerad massör. Mer information på plats. OBS, begränsat antal!

Pris:

1895 kr/person i del av dubbelrum. Vid bokning av enkelrum tillkommer 300 kr. I priset ingår 4 träningspass, föreläsning, goodiebag, tillgång till bastu och badtunna samt ute- och innegym i egen regi, logi samt förtäring enl. programmet. Dryck tillkommer till middagen (utöver vatten).

Anmälan:

Anmälan sker till info@hallsnas.se ange bokningskod 42470. I samband med bokningen skriver du ditt telefonnummer samt meddelar eventuella allergier eller specialkost. Om du vet vem du vill dela rum med anger du även det. Betalning sker på plats. Sista anmälningsdag är 24 juli. Din anmälan är bindande, men det går bra att överlåta din plats till någon annan vid förhinder. Vid för få anmälningar kan eventet komma att ställas in. Detta meddelas senast 10 dagar innan.

Angående Covid-19:

Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Antalet deltagare är begränsat till 16 personer och vi genomför alla träningspass utomhus. Vid ihållande regn kommer dock stretch och rörighets-passet genomföras inomhus och då med bra avstånd mellan deltagarna. Vid avbokning pga av sjukdom senast 24h innan betalas anmälningsavgiften tillbaka mot uppvisande av läkarintyg. Alla hotellrum har separata entréer från utsidan, dvs ingen gemensam korridor. Alla sängar i dubbelrummen går att separera.

Vid frågor om helgen, kontakta gärna traningshelg@motionskicken.se.

Varmt Välkommen!

Artikelnr: 8001 Kategori: