Hälsocoaching

Vill du få vägledning och inspiration till en hälsosammare livsstil?

Coaching är en metod som bygger på hjälp till självhjälp där du får vägledning och feedback för att du ska kunna nå dina mål. Du får stöttning och pepp under resans gång och speciellt när utmaningar dyker upp.

I mitt arbete som hälsocoach tar jag hänsyn till flera olika faktorer som påverkar din hälsa och som kost, träning, sömn och återhämtning. Din hälsoplan och dina kost- och träningsråd anpassas till dig och din livssituation och dina personliga mål.

Vi kommer att jobba med nya tankesätt som hjälper dig på vägen i din personliga utveckling.

Om mig:

Jag heter Marie och är utbildad Folkhälsovetare/Hälsocoach (Högskoleexamen). Jag är uppvuxen i Tyskland och studier lockade mig till Sverige 2008. Jag har tränat och rört på mig mer eller mindre hela mitt liv och mitt intresse för hälsa och träning har bara blivit större under åren. Detta var anledningen till att jag utbildade mig till hälsocoach för att bättre kunna försåt och hjälpa andra att hitta till en hållbar livsstil.

Kontakta mig gärna så kan vi komma överens om ett passande startdatum.

För betalning med friskvårdskuponger från ePassi eller Actiway bokar du din plats här i webbshoppen och väljer ”Betalning med friskvårdskuponger” i kassan. Instruktioner visas i webbläsaren efter slutfört köp.

890,00kr

Boka fler timmar få rabatt enligt tabellen. Rabatten gäller vid bokning för en person.
AntalRabatt per valt antalNedsatt pris
1 - 4-890,00kr
5 - 910%801,00kr
10 +20%712,00kr
Nollställ
Artikelnr: 5001 Kategorier: ,