Träningshelg med Motionskicken och Sund Helhet – 12/13 juni 2021

(1 kundrecension)

Välkommen på träningshelg på vackra Öijared den 12-13 juni!

Du kommer få möjlighet till 4 träningspass med Eva och Marie som brinner för träning och älskar att sprida träningsglädjen vidare. Vi kommer att vara ute i skogen och träna NatureWorkout®, njuta av återhämtande träningspass med fokus på stretch och avslappning, lyssna på en inspirerande föreläsning med Eva, samt äta god mat, fina samtal och möten – kort och gott ett dygn att umgås med andra träningssugna och att ge dig själv tid och kraft att möta vardagens bestyr lite starkare!
Passa på att koppla av i Öijareds fina och nyrenoverade Spa, eller ta en promenad i underbar miljö. Öijared är ett unikt hotell som ligger i naturskönt område mitt i skogen med en nära tusenårig historia där tystnaden och den friska luften genomsyrar platsen.  Här möts du av både slott och kojor, vandringsleder och hagmarker samt Sveriges största golfanläggning med restaurang och Bad och Bastu.  Allt detta inom 35 minuter från Göteborg!

Så här ser upplägget ut:

Lördag 12 juni

10:15 Ankomst, kaffe, smoothie och frukt serveras
10:30 Information om helgen
11:00 NatureWorkout®
12:30 Lunch
14:00 Föreläsning/Workshop ”Vad gör du med din tid?”
15:00 Yogainspirerad stretch, rörlighet och avslappning
16:00 Eftermiddagsfika med nyttig tilltugg
16:15 Egentid/Reflektion (Spa-/Relaxavdelning, promenad, koppla av på rummet)
19:00 Tvårätters Middag

Söndag 13 juni

07:30 WakeUp-Workout (30 min) alternativt morgonpromenad i skogen
8:30 Frukost
10:00 Löpteknik & Rörlighet
11:00 Avslutning, hemfärd

Pris:

2475 kr/person i del av stort dubbelrum (2 separata delar, se galleribild). Vid bokning av enkelrum tillkommer 400 kr. I priset ingår 4 träningspass, föreläsning, goodiebag, tillgång till relaxavdelningen (aromabastu, ångbastu, isduschar och uppvärmd utomhuspool) och gymmet i egen regi, logi samt förtäring enl. programmet. Dryck tillkommer till middagen (utöver vatten).

Anmälan:

Du bokar dig här på sidan och samband med bokningen skriver du ditt telefonnummer samt meddelar eventuella allergier eller specialkost i kommentarsfältet i kassan. Om du vet vem du vill dela rum med anger du även det. Sista anmälningsdag är söndag 9 maj. Din anmälan är bindande, men det går bra att överlåta din plats till någon annan vid förhinder. Vid för få anmälningar kan eventet komma att ställas in. Detta meddelas senast 30 dagar innan.

Du betalar ingen avgift här i webbshoppen, men betalar direkt till Öijared genom att swisha beloppet med ”Ditt namn, Motionskicken, 114043” till 1231417419 senast den 10 maj. Läs mer om villkoren gällande Covid-19 här nedan.

Angående Covid-19:

Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens (FHM) rekommendationer och hoppas på en bättre situation i juni.  Antalet deltagare är begränsat till 30 personer och vi genomför alla träningspass utomhus förutom stretch och rörlighets-passet som kan komma att hållas i spa-delen med bra avstånd mellan deltagarna. Vid avbokning pga av sjukdom senast 24h innan betalas anmälningsavgiften tillbaka. Dubbelrummen är väldig stora så ingen behöver dela dubbelsäng om man vill bo ihop.

Skulle helgen behöva ställas in pga restriktioner av FHM, så flyttas det fram till en senare helg. Kan du inte vid det nya tillfället, så betalas anmälningsavgiften tillbaka.

Vid frågor om helgen, kontakta gärna traningshelg@motionskicken.se.

Varmt Välkommen!

0,00kr

Nollställ
Artikelnr: 8002 Kategori:

1 recension av Träningshelg med Motionskicken och Sund Helhet – 12/13 juni 2021

5,0
Based on 1 review
5 stjärnor
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
  1. Anonym (butikschef)

    Toppenhelg på Hällsnäs! Skönt att schemat var luftigt så att det fanns möjlighet att ta det rätt lugnt.

Skriv en recension