”Stark genom klimakteriet” – Coach

Bli ditt starkaste jag!

Är du kvinna och har börjat känna förändringar i kroppen? Tränar du regelbundet men kroppen svarar inte som den gjort tidigare? Eller tränar du inte idag, men vet att det skulle få dig att må bättre. Har du kanske värk i kroppen?

Många kvinnor passerar klimakteriet utan känningar – men de allra flesta får symptom som påverkar vardagen. Värmevallningar och torra slemhinnor är de tecken som de flesta känner
till men det är bara två av alla symptom en kvinna i klimakteriet kan få. Listan kan göras lång, t.ex. nedstämdhet, oro, starkt sug efter sötsaker, ledsmärta, torr hud eller viktuppgång.
Det finns hjälp att få och det behöver inte nödvändigtvis betyda mediciner och hormoner direkt. Du kan göra mycket själv för att ta kontrollen över din kropp igen.

Stark genom Klimakteriet - logga

Jag är utbildad personlig tränare och har även en “Stark genom klimakteriet”-certifiering för att kunna hjälpa dig. Träning kan vara ett steg i att mildra eller till och med bli av med dina symptom.

Jag erbjuder vägledning kring vad du kan göra själv och träning utifrån dina förutsättningar och mål. Oavsett om du vill komma igång med träning, förbättra hälsan eller bygga muskler. Vi utgår ifrån ditt nuläge och anpassar träningen därifrån. Vill du inte komma ensam så ta med en väninna och boka en PT-timme tillsammans.

Jag erbjuder coachingen i Landvetter, Mölnlycke, Partille, Öjersjö och även i centrala Göteborg vid överenskommelse. Kontakta mig på helena@motionskicken.se om du har några frågor.

 

 

890,00kr

Boka fler timmar få rabatt enligt tabellen. Rabatten gäller vid bokning för en person.
AntalRabatt per valt antalNedsatt pris
1 - 4-890,00kr
5 - 910%801,00kr
10 +20%712,00kr
Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Villkor

Deltagande

 • För att få träna med Motionskicken skall deltagaren ha fyllt 18 år. Är deltagaren yngre än 18 år, men minst 14 år, så krävs målsmans medgivande. Se även över ditt och barnets försäkrings- och vaccinationsskydd.
 • Deltagarens plats är först garanterad efter att deltagaren erhållit en bekräftelse och att avgiften är betalad enligt de villkor som framgår av erhållen bekräftelse.
 • Erlagd anmälningsavgift återbetalas ej vid frånvaro/avhopp under pågående termin.
 • Vid sjukdom eller skada kan du få ta igen missade pass under nästa termin om du har läkarintyg som styrker att du inte kan närvara.
 • Din plats på träningen är personlig och kan inte användas av någon annan.
 • Bokningen gäller endast den valda dagen och tiden.
 • Alternativet ”valfria tillfällen” ger dig möjlighet att välja mellan alla pass som Motionskicken erbjuder under den valda perioden (termin) på den orten och träningsformen du har valt.

Hälsotillstånd, Olycksfall och Ägodelar

 • Deltagande sker på egen risk. Se över olycksfallsförsäkringen samt vaccinationsskydd då all träning sker utomhus i terräng. Tänk på fästingsäsongen.
 • Deltagarna är inte försäkrade genom Motionskicken.
 • Motionskicken ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom eller skador som uppstår i samband med eller till följd av ditt deltagande.
 • Deltagaren ansvarar själv för att hälsotillståndet är sådant att deltagaren, utan risker, kan delta i träningen. Vid skada och uppvisande av läkarintyg kan resterande pass flyttas fram till nästa camp i mån av plats.
 • Deltagaren ansvarar själv för lämplig klädsel och eventuella skador på kläder, skor eller annan utrustning som deltagaren använder under träningspassen.
 • Motionskicken ansvarar inte för förluster p.g.a. stöld, inbrott eller av annan anledning.

Läs alla våra villkor här.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “”Stark genom klimakteriet” – Coach”