Publicerad den Lämna en kommentar

Sommarträning

Nu är det sommar vilket innebär semester för många. För mig innebär semester även tid för spontan träning där jag är. På semesterorten, hemma i trädgården eller med barnen på lekplatsen eller vid sjön.

Sen barnen föddes för 8 resp. 6 år sedan så har jag framförallt satsat på kroppsviktsträning som jag enkelt kan utföra hemma och de senaste åren satsat på styrketräning med kroppsviktsövningar och det är jag tacksam för då det underlättar enormt att få till träningen under semestern utan att leta upp gym eller ta ett ofrivilligt uppehåll. Som komplement brukar jag ha med mig mitt TRX-band som lätt får plats i bagaget och kan sättas upp nästan överallt.

De senaste åren har jag delat ett träningspass i veckan för att inspirera fler till hemmaträning utan redskap. Är du intresserad av passen så kolla in mitt Instagram här. Under hashtaggen #motionskickentraining hittar du över 100 träningspass, de flesta med filmade övningar och utan extra redskap.

Kolla genom, spara passen och kör. Tagga oss gärna med @motionskicken i sociala medier.

Har du svårt att bestämma dig för ett pass och vill hellre köra ett färdigt program? Då finns det Onlinekicken som är ett träningsprogram på 6 veckor med tre pass i veckan (1 återkommande pass) och receptinspiration med enkla rätter för frukost, mellanmål/fika och lunch/middag som du kan köra där du är. Läs mer om Onlinekicken här.

Lämna ett svar