Ungdomsträning

Home  /  Ungdomsträning

On maj 9, 2015, Posted by , With Kommentarer inaktiverade för Ungdomsträning

Ungdomsträning – Träna med dina kompisar

Träna på sommarlovet!

Motionskickens Ungdomsträning är en lekfull och rolig utomhusträning för hela kroppen anpassat för varje individ. Baserad på träningsformen CrossNature® bjuds det på många roliga upplägg och övningar där alla kommer hitta sin favorit.

Varje pass är en timme långt, med uppvärmning följd av konditions- och styrketräning, där fokus läggs på teknik och säker träning. Ett roligt sätt att spendera tid utomhus tillsammans med dina kompisar och andra i samma ålder.

Sommarlovsträning v24

Veckans fokus är en indroduktion till lättillgänglig träning som kan utföras när och var som helst i naturen eller även inomhus.

Efter träningspasset bjuds det på dricka och frukt. Då finns även möjlighet att ställa frågor om träning och hälsa.

Ålder: Ungdomsträningen är anpassad för alla mellan 12-16 år. Är du lite yngre eller äldre så går det säkert bra, men kontakta mig gärna innan.
Träningstider: måndag, onsdag & torsdag, 10:00-11:00
När: vecka 24 (Sommarlovsträning)
Plats: Utomhus i Öjersjö (Kåsjön, Öjersjö centrum, Åstebo)
Kostnad: 495 kr
Anmäl dig här. (Max 15 deltagare)
Vid anmälan anges barnets namn och personnummer samt kontaktuppgifter med telefonnummer, personnummer och adress till målsman.

Har du några frågor? Kontakta mig här.

 

Skola & Förening

Jobbar du på en skola eller inom en förening och är intresserad av träningen, hör gärna av dig. Träningen kan även anpassas till yngre eller äldre deltagare.