Personlig Coaching

Optimera din träning och nå dina mål

Ett hinder för att komma igång med sin träning och livstilsföränding är ofta osäkerheten om hur man ska träna och äta för att få resultat. Men vad är egentligen resultat? Är det att må bra, bli starkare, snabbare, gå upp/ner i vikt, eller helt enkelt att hitta balansen i vardagen? Vi utgår från nuläget och hittar tillsammans ett upplägg som passar dig med dina förutsättningar och mål. Fokus lägger vi på att träningen skall vara både kul och utmanande med rätt teknik och kontroll. Familj, jobb, kost och träning, och hur man ska få ihop allt i en balanserad vardag. Vi tänker långsiktigt och fokuserar på redskap som hjälper dig att fortsätta ett friskt och hälsosamt liv även på egen hand. Med två småbarn hemma vet jag hur vardagarna kan se ut och kommer att peppa och coacha dig på vägen.

Jag erbjuder både personlig coaching och onlinecoaching. Utifrån dina mål, nuläget och önskemål får du ett upplägg och en vägledning som passar dig där prio är att få energi och må bra med en skön känsla i både kropp och knopp!

Varför ska du träna med mig?

Resultat. Att träna med mig passar dig som vill komma igång med träningen hemma och se resultat. Träningsprogrammen är anpassade för dig och dina förutsättningar baserad på ett formulär som du fyller i i början av vårt samarbete. Träningspassen är funktionella, högintensiva och utmanar dig att ge det lilla extra för att må bra och se de önskade resultaten.

Flexibilitet. Träningsprogrammen anpassas utefter din vardagssituation. Du väljer själv om du vill ha fler korta eller färre lite längre pass.

Hemmaträning. Tanken med träningsprogrammen är att du ska kunna utföra dem hemma, eller utomhus utan att behöva lägga tid och pengar på att åka till gymmet. Du behöver inte några redskap alls, men har du redskap hemma, så tar jag gärna hänsyn till det i planeringen av programmen.

Justering av programmet. Om det är något som du inte är nöjd med kan du få justeringar i dina träningsprogram.

Vad ska jag välja:

Online Coaching är den perfekta lösningen för dig som har svårt att boka upp fasta tider pga t.ex. resor, barnens aktiviteter eller annat och vill få tips och inspiration. Du får ett individuellt träningsprogram och coaching via mail eller telefon. Bor du i Göteborgsområdet så finns det möjlighet att träffas i början, för att gå genom ditt program och dina övningar och därigenom säkerställa god teknik för effektiv träning.

  • Online Coaching – abonnemang Du får ett individuellt träningsprogram med löpande uppföljning, support och coaching via mejl eller telefon för att höja motivationen och får hjälp när utmaningar  dyker upp. Vi gör ett test i början som vi följer upp med jämna mellanrum.
  • Online Coaching – paket är perfekt för dig som behöver stöttning i din träning men känner att du har drivet själv. Du får du ett individuellt träningsprogram som du tränar efter själv. Jag rekommenderar ett möte i början, där vi går genom upplägget och övningarna.

Personlig Coaching passar dig som vill få tips och inspiration för att äntligen ta tag i dina mål. Du får ett individuellt upplägg som anpassas efter dina behov och önskemål. Vi träffas vid regelbundna tillfällen för att tillsammans höja motivationen och jobba mot dina mål. Emellanåt får du coaching via mail eller telefon och även hjälp när utmaningar dyker upp. Regelbunden uppföljning är bra för att bibehålla motivationen, speciellt när du har testat allt men inte kommit någonvart.

Du är bara 4 steg ifrån att äntligen ta tag i att göra en förändring!

  1. Kolla in alternativen här och kontakta mig och fråga gärna om du är osäker vad som passar just dig.
  2. Du får ett formulär med frågor att svara på.
  3. Jag kontaktar dig för en konsultation där vi tittar närmare på dina förutsättningar och svarar på dina frågor och funderingar.
  4. Du får ett personligt upplägg att följa