Företagsupplägg / Förening

Vill ni skapa GLÄDJE och SAMMANHÅLLNING på er arbetsplats?

Då är utomhusträning i grupp något för er!

Med ett CrossNature-pass får ni garanterat en annorlunda företagsaktivitet. Ta chansen att få en trevlig och energigivande stund i fin natur, där det passar er. Läs mer om träningsformen här.

Fördelarna med Företagsträning

  • Genom att träna tillsammans med kollegor lär ni känna varandra bättre och får en energigivande paus från arbetet.
  • Regelbunden träning ökar energin i kroppen så att man lättare klarar av både arbete och vardag.
  • Ni får en starkare och friskare personal.
  • Träning i grupp gör att träningen lättare blir av och gruppträningen inspirerar även de som inte tränar på egen hand. Deltagarna peppar varandra och är starka tillsammans.
  • Att träna tillsammans skapar glädje, en härlig dynamik, sammanhållning och teamkänsla.

Träningen ger deltagarna:

  • Ökad mental styrka för att ta sig an nya utmaningar
  • Ökad koncentration
  • Minskad stress

Upplägg:

Regelbundna pass, kickoff, teambuilding eller små och stora evenemang? Allt är möjligt!

Längden på passet rekommenderas vara minst 30 min för att hinna med uppvärmning, passet och en avslutande stretch. Upplägget på passen anpassas så att alla kan vara med på sin egen nivå och få ut det mesta av träningen.

Plats och tid:

Träningen erbjuds i Göteborgsområdet nära ert företag. För engångstillfällen som konferenser, sommarfester och annat är jag mobil. På morgonen, vid lunch, veckovis, månadsvis eller vid enstaka tillfällen, allt är möjligt. Fokus ligger på att träna utomhus för att även få med naturupplevelsen och dess positiva hälsoeffekter, men om ni har en träningslokal på ert företag så kan träningarna hållas inomhus, om så önskas.

Tycker du att företagsträning vore något för er? Hör av dig! Jag kommer gärna förbi och presenterar konceptet inklusive prova-på pass.

Förening

Jobbar du inom en förening och är intresserad av kompletterande styrketräning för idrottarna, kontakta mig med din förfrågan.

 

Referensföretag